Map Analytics

GISBlox Map Analytics analyseert gebruiksdata
van interactieve kaarten

Probeer nu gratis >

Zie hoe het werkt >

Google Analytics voor uw kaarten

Inzicht verkrijgen in het gebruik van uw interactieve kaarten was nog nooit zo makkelijk. Kijk virtueel over de schouders van uw gebruikers mee, terwijl zij uw kaarten bekijken en ermee interacteren. Geeft in één oogopslag duidelijkheid over het gebruik en de knelpunten van uw kaarten.

Zie hoe het werkt >


Integreer

Met een lichtgewicht Javascript-bestand zonder ingewikkelde configuratie.

Monitor

Houd overzicht over al uw kaarten en gebruikersactiviteit vanaf één locatie.

Verkrijg inzicht

Hoe worden mijn kaarten gebruikt? Bekijk of uw kaarten voor iedereen 'werken'.

Verlaag kosten

Verkort ontwikkeltrajecten door gedetailleerde informatie over kaartgebruik.

grafiek

Kijk mee met uw kaartgebruikers

Wat doen gebruikers met mijn kaart? Dat is één van de vragen die GISBlox Map Analytics voor u kan beantwoorden. Krijg direct feedback over de activiteiten van uw kaartgebruikers én de prestaties van uw kaarten. Gebruik deze inzichten om uw kaarten te verbeteren en vergroot de acceptatie.

Download whitepaper >


Ervaar wat de klant beleeft

Ontdek wat volgens uw gebruikers de interessante gebieden zijn op uw kaart. Een gebied waar veel interactie plaatsvindt kan uitnodigen om van dat deel een eigen, specialistische kaart te maken.

Gebruik deze ervaringen om meer inzicht te krijgen in het gebruik van de kaart en leer over de effectiviteit van de kaart.

Ervaar wat de klant beleeft en activeer de historische kaartweergave. Kies een datum en tijd en zie in het gedetailleerde stroomdiagram de gebruikersinteracties uitgezet in de tijd.

Met een druk op de knop worden gebruikershandelingen weergegeven op de kaart alsof u er zelf bij was. Met deze vergaande analyse is het eenvoudig mogelijk per activiteit knelpunten en probleemgebieden te benoemen. Pas uw kaarten met deze inzichten aan en vergroot de waarde van uw kaarten voor de klant.

Activiteiten
Interacties

Focus op interactie

Hoe gaan uw gebruikers om met de kaarten die u produceert? Zijn uw gebruikers met de kaarten aan het interacteren, of gebeurt er weinig?

GISBlox Map Analytics geeft inzicht in hoe en hoe lang uw kaarten worden gebruikt. Bekijk of uw kaarten voor de doelgroep werken en bepaal zo uw conversie-strategie.

Naast de actuele interactieduur van de kaart, worden er tevens gegevens getoond van de vorige periode, zodat u meteen ziet of uw optimalisatie-inspanningen vruchten hebben afgeworpen.

Vergroot meerwaarde

Wat gebeurt er op mijn kaart? Bekijk precies wat er gebeurt én hoe vaak: zoom-bewegingen, verplaatsingen en muisklikken.

Ontdek waar de interessante gebieden zijn op uw kaart. Een gebied waar veel interactie plaatsvindt kan uitnodigen om van dat deel een eigen, specialistische kaart te maken.

Vergroot de meerwaarde van deze gebieden en help uw gebruikers data-gedreven beslissingen te maken. GISBlox Map Analytics biedt uw kaartgebruikers deze toegevoegde waarde.

Historie

Integreert eenvoudig met uw kaarten

Integratie met uw kaarten is eenvoudig mogelijk met een lichtgewicht Javascript-bestand. Deze integratie is gerealiseerd met Leaflet, een open-source Javascript-bibliotheek voor interactieve kaarten. Samen met GISBlox Map Analytics verbetert u de gebruikservaring én de meerwaarde van al uw interactieve kaarten.

Technische documentatie >

Past perfect in een DevOps-organisatie

DevOps-organisaties leren door het gebruik van hun software te meten. Gebruik GISBlox Map Analytics om gebruikersactiviteiten van uw interactieve kaarten te meten. Experimenteer met verbeteringen, krijg automatisch feedback en realiseer zo iedere dag passende software voor uw klanten.

Download whitepaper >

Ga vandaag nog aan de slag

Sluit een proefabonnement af op GISBlox Map Analytics en ervaar wat deze service voor u kan betekenen.

Probeer nu gratis >